Om Slangflex

År 1990 grundades ​SLANGFLEX AB och verksamheten i Biskopsgårdens industriområde, ett stenkast ifrån Göteborgs energihamn.

SLANGFLEX har alltid haft som policy att ha stora lager och därmed snabba leveranser. Detta upprätthålls genom ett mycket stort och brett sortiment av ”Utrustning För Transport Av Farligt Gods”. Vi har valt ut Europas ledande tillverkare av slang, kopplingar, skyltar och ADR-utrustning och sedan tagit ut det bästa från varje tillverkare för att få ett så optimalt sortiment som möjligt. Detta gör SLANGFLEX till ett unikt företag och är idag en av landets ledande inom området.

SLANGFLEX har alltid satsat på kvalitetsprodukter och långsiktighet i sina affärsrelationer, vilket återspeglas av bolagets bas av kunder. Företaget har under alla år levererat slang & kopplingar för olja, bränsle, asfalt och kemikalier från världsledande tillverkare.

SLANGFLEX tror på att ett effektivt kvalitetsledningsarbete skapar förutsättningar för långsiktig framgång genom nytta såväl inom organisationen som för dess kunder.

änden av en slang