Ventiler

ETT BRETT PROGRAM INKLUSIVE VÄRLDLEDANDE LEVERANTÖRER SOM FORT VALE MED MARKNADSLEDANDE DESIGN OCH TILLVERKNING AV EXEMPELVIS SPJÄLLVENTILER & SPRÄNGBLECK FÖR TANKTRANSPORTER.

Spjällventiler

spjällventiler för slanganordningar

Säkerhetsventiler

säkerhetsventil för slanganordning

Packningssatser

packningssatser för slanganordning

Sprängbleck

sprängbleck för slanganordningar

Kulventiler

kulventiler för slanganordning

Pistolventiler

pistolventil för slanganordningar

Plastventiler

plastventiler för slanganordning

Bottenventiler

bottenventiler för slanganordning

Vill du veta mer om Spjällventiler eller sprängbleck?

Hör av dig till oss här eller på info@slangflex.se.

Kika även på vårt andra sortiment, vi har bland annat Todo Kopplingar & camlock!

Sprängbleck och spjällventiler

Hos oss på Slangflex hittar du ett brett urval av sprängbleck och spjällventiler från världsledande leverantörer som Fort Vale med marknadsledande design och tillverkning  av både spjällventiler & sprängbleck för tanktransporter.

Spjällventiler

Spjällventiler som oftast syftar på en 90-grader vridspjällventil (butterfly valve på engelska) består i grund och botten av ett ventilhus, en spjällskiva och tätning. Spjällskivan gör att det blir tätt  i stängt läge då den pressas mot tätningen. Tätningen kan antingen vara av mjukt material eller av exempelvis metall.

Hos oss på Slangflex hittar du spjällventiler av olika typer för olika ändamål. Alla vår spjällventiler håller självklart mycket hög kvalitet, är slitstarka samt har en lång livslängd.

Sprängbleck

Våra sprängbleck kommer från den världsledande tillverkaren Fort Vale som tillverkar bleck av mycket hög kvalitet som håller i längden.

Vårt sortiment inkluderar lager av standard 65 mm, 65 mm XL och 80 mm skivor samt mer specialiserade skivor för gasavlastningsventiler (89 mm) och väteperoxidapplikationer (250 mm).

Våra sprängbleck passar perfekt för dig som behöver en tryckavlastning någonstans där trycket kan öka okontrollerat och vara en fara för människor eller utrustning. Oavsett om det är ett kärl eller ett trycksatt system så har vi ett sprängbleck som passar just dig och dina behov.

Genom att handlar spjällventiler och sprängbleck hos oss så garanterar vi snabba leveranser och produkter av mycket hög kvalitet från världsledande tillverkare som är proffs inom ämnet så att du alltid kan känna dig helt trygg och säker med ditt köp hos oss på Slangflex.

Om du skulle få några problem med dina produkter du köpt från oss eller ha några frågor så är du allt välkommen att kontakta oss för att få råd, svar och service.