Metallslang

Invändigt:
Veckad rostfri metallslang 304/316
Utvändigt:
Finns med enkel/dubbel fläta 304/316 eller utan

​​​​​​​METALLSLANG
PDF

–  Slang tillverkad i ett storleksintervall från 1/8 “till 16”,- Finns utan fläta, med fläta och som dubbelflätad för högre tryck,           vibrationer och slitstyrka.- UFBX slang är lämplig för ett brett spektrum av industriella                     tillämpningar, som kombinerar fördelarna med hög fysisk                       hållfasthet, lång livslängd och goda korrosionsegenskaper.

Metallslangen är också lämplig för att transportera alla typer av vätskor         och gaser inom ett temperture intervallet -200 ° C till 600 ° C.

Vill du veta mer om Metallslangar?

Hör av dig till oss här eller på info@slangflex.se.

Kika även på vårt andra sortiment, vi har bland annat oljeslang & slangvindor!

Metallslang av högsta kvalité

Hos oss på Slangflex kan du köpa metallslangar i olika storlekar mellan 1/8 “till 16”. Alla våra slangar är av högsta kvalitet och är tillverkade av veckad rostfri metallslang inuti och finns med enkel/dubbel fläta 304/316 utanpå, eller utan.

Då den är dubbelflätade så klarar slangen ett högre tryck och den blir mer slitstark samt tål högre vibrationer vilket gör att livslängden på den är väldigt hög. Denna slang lämpar sig väl för ett brett område inom industrier och ger goda korrektionsegenskaper.

Det går även bra att transportera nästan alla typer av vätskor i slangen och den har en temperaturintervall som ligger på -200 ° C till 600 ° C.

Användningsområden

En metallslang från Slangflex kan användas i alla typer av industrier och tål väldigt höga påfrestningar. Den kan även användas till lantbruksutrustning, som avgasslang, i dieseldrivna generatorer och liknanden utrustning.

I lantbruket fungerar den även utmärkt för transport av spannmål, pellets, sågspån och granulater. Oavsett vad du ska använda vår metallslang till så garanterar vi att den tål tuffa påfrestningar och uppfyller sin funktionalitet under hela livslängden som är mycket hög.

Även där kemiskt motstånd krävs och där temperaturen är väldigt hög eller låg passar en metallslang bra för att användas.

Meny