Metallslang

Invändigt:
Veckad rostfri metallslang 304/316
Utvändigt:
Finns med enkel/dubbel fläta 304/316 eller utan

​​​​​​​METALLSLANG
PDF

–  Slang tillverkad i ett storleksintervall från 1/8 ”till 16”,- Finns utan fläta, med fläta och som dubbelflätad för högre tryck, vibrationer och slitstyrka.- UFBX slang är lämplig för ett brett spektrum av industriella tillämpningar, som kombinerar fördelarna med hög fysisk hållfasthet, lång livslängd och goda korrosionsegenskaper.

Metallslangen är också lämplig för att transportera alla typer av vätskor och gaser inom ett tempertur intervallet -200 ° C till 600 ° C.

Vill du veta mer om Metallslangar?

Hör av dig till oss här eller på info@slangflex.se.

Kika även på vårt andra sortiment, vi har bland annat oljeslang & slangvindor!

Metallslang av högsta kvalité

Hos oss på Slangflex kan du köpa metallslangar i olika storlekar mellan 1/8″ till 16”. Alla våra slangar är tillverkade av högsta kvalitet och är gjorda av veckad rostfri metallslang inuti, de finns med enkel och dubbel fläta 304/316 utanpå, eller utan. Dubbelflätade metallslangar är mycket mer slitstarka och klarar högre tryck jämfört med enkelflätade slangar. Detta är möjligt tack vare det extra skyddet som den dubbla flätan ger, då den är mer resistent mot starka vibrationer och högre tryck. Detta gör att livslängden på en dubbelflätad metallslang är mycket längre.

Metallslangens användningsområden

Våra metallslangar är väldigt mångsidiga och lämpar sig för ett brett område inom olika industrier. Det går bra att transportera nästan alla typer av vätskor i slangen och den klarar temperaturer från så lågt som -200°C upp till 600°C. Detta gör att metallslangar är ett utmärkt val för situationer där kemisk resistens krävs eller för om du arbetar med vätskor i extrema temperaturer. De är också lämpliga för användning i miljöer som exempelvis hos olje- och gasföretag.

Våra metallslangar kan även användas till lantbruksutrustning, som avgasslang, i dieseldrivna generatorer och liknande utrustning. I lantbruket fungerar den också utmärkt för transport av spannmål, pellets, sågspån och granulater. Oavsett vad du ska använda vår metallslang till så garanterar vi att den tål tuffa påfrestningar och uppfyller sin funktionalitet under hela sin långa livslängd.

Välj rätt metallslang

Vid val av metallslang är det viktigt att välja en slang med rätt diameter och tryckkapacitet för att säkerställa att den klarar av det arbete den ska utföra. Det är också viktigt att välja en slang som är kompatibel med den vätska eller gas som ska transporteras. Detta kan vara svårt att avgöra själv, kontakta gärna oss på Slangflex så hjälper vi dig att välja rätt. Vi har erfaren och kompetent personal som kan hjälpa dig att välja rätt metallslang för dina specifika behov.

Snabb och prisvärd leverans

Vi på Slangflex ser till att leverera metallslangarna snabbt så att du slipper vänta på att få dem levererade och minimera risken för dyra och onödiga driftstopp. Vi erbjuder också bra kundservice och står alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge råd.

Så oavsett vad dina behov är kan Slangflex erbjuda en högkvalitativ metallslang som uppfyller dina krav. Vi erbjuder ett brett utbud av metallslangar med olika storlekar, material och specifikationer för att passa de flesta industrier och användningsområden. Vi är stolta över våra produkter och strävar efter att alltid leverera en produkt av högsta kvalitet och till ett konkurrenskraftigt pris. Så om du behöver en metallslang, tveka inte att kontakta oss på Slangflex för att se hur vi kan hjälpa dig.