Slangar

ETT OÖVERTRÄFFAT LAGER OCH VARIATION AV SLANGAR I GUMMI, METALL, PTFE OCH KOMPOSIT, NOGGRANNT SAMMANSATT OCH FRAMARBETAT UNDER DE SENASTE 30 ÅREN SOM MARKNADSLEDANDE I BRANSCHEN AV SLANGAR.

Asfaltslang

svart asfaltslang med bruna detaljer från slangflex

Kemikalieslang

Svart kemikalieslang med rosa detaljer från slangflex

Kompositslang

kompositslang från Slangflex

LPG/LNG slang

Svart och gul LPG LNG slang från slangflex

Lastoljeslang

Svart platt lastoljeslang med gula detaljer från slangflex

Oljeslang

Svart oljeslang med gula detaljer från slangflex

PVC slang

Genomskinlig PVC slang med blå detaljer från Slangflex

Livsmedelsslang

Blå livsmedelslang med vita detaljer från slangflex

Ångslang

svart ångslang med röda detaljer från slangflex

Tygon slang

Tunn genomskinlig tygonslang från slangflex

Stort utbud av högkvalitativa slangar

Hos oss på Slangflex hittar du ett stort utbud av flera olika typer av högkvalitativa slangar. Du hittar bland annat asfaltslangar, kemikalieslangar, kompositslangar, metallslang, oljeslang och många andra typer av slangar för olika användningsområden.

Oavsett vilken typ av slang du behöver och vad du än behöver den till så kan du garanterat hitta den hos oss på Slangflex. Alla våra slangar är tillverkade av material av hög kvalitet som tål ordentliga påfrestningar och har en lång livslängd.

Våra slangar tål högt arbetstryck och om du behöver en slang som tål hög värme så kan du hittar modeller som tål upp till 600 °C utan problem. Våra slangar har goda korrosionsegenskaper och kommer i en mängd olika storleksintervaller.

Våra olika slangtyper

Hos oss på Slangflex hittar du slangar av fler olika typer, alla med olika ändamål och användningsområden. Nedan kan du läsa lite mer om våra olika typer av slangar och var de kan användas.

Asfaltslang

Våra asfaltslangar är anpassade för varmasfalt och tung eldningsolja och tål tuffa påfrestningar och en temperatur på upp till 200 ° C. Lägsta arbetstemperatur är – 25 ° C.

Den är tillverkad med special elastomer både invändigt och utvändigt samt är den förstärkt med Textilflätor, koppartråd och förzinkad stålhelix för lång livslängd och för att klara av tuffa arbetsförhållanden.

Kemikalieslang

Våra kemikalieslangar är marknadens enda sömlösa EPDM slang och är av mycket hög kvalitet. Vår kemikalieslang passar de flesta vanliga kemikalier och vätskor som exempelvis vanliga syror, alkalier, alkoholer, polära lösningsmedel, acetater, aldehyder, estrar, ketoner och alkoholer.

Slangen klarar temperaturer mellan  – 40 ° upp till + 100 ° C och kan rengöras med ånga 150 ° C / max. 30 min. Denna slang erbjuds i storlekar upp till 6”.

Den är tillverkad av Sömlös svart EPDM in- och utvändigt samt är den textilflätad med förzinkad stålhelix för lång hållbarhet.

Kompositslang

Vi på Slangflex erbjuder även kompositslangar av hög kvalitet som främst är anpassade för transport av bränsle. Våra kompositslangar är lätta och har ett temperaturområde på  – 20 ° upp till + 80 ° C. Arbetstryck finns mellan  5 / 10 / 15 bar och slangen finns i storlekar upp till 8″.

Denna slang är tillverkad av galvaniserat stål in- och utvändigt och är även förstärkt med PVC- impregnerat material som är UV/ozon resistent för ökad livslängd på slangen.

Vi har olika typer av kemikalieslangar som är avsedda både för hantering av bränsle samt hantering av aggressiva kemikalier. Oavsett vad du behöver din slang till så kan du garanterat hitta den här hos oss på Slangflex.

Lastoljeslang

Vi på slangflex erbjuder flattryckta lastoljeslangar av mycket hög kvalitet. Dessa slangar kan enkelt rengöras med ånga i upp till 150 ° C / max. 30 min. Arbetstemperaturen för slangen ligger mellan – 30 ° upp till + 90 ° C. Denna slang kan fås med ett arbetstryck på Arbetstryck 10 / 16 bar och finns i storlekar upp till 8″.

Slangen är tillverkad av svart sömlös antistatisk NRB invändigt och av Chloroprene (CR), svart antistatisk resistant utvändigt som är bra mot slitage och väder. Slangen är av mycket hög kvalitet och har en lång livslängd tack vare att den även är textilförstärkt.

Så oavsett vilken typ av slang du är i behov av så kan du alltid hitta slangar av hög kvalitet här hos oss på Slangflex till bra priser. Alla våra slangar kommer självklart med garanti så att du som kund alltid kan känna dig helt nöjd och trygg med ditt köp.

Vill du veta mer om slangar?

Hör av dig till oss här eller på info@slangflex.se.

Kika även på vårt andra sortiment, vi har bland annat slangvindor och ventiler.